Avocadoolie

35,00 DKK450,00 DKK

Inci: Persea Gratissima

Oprindelsesland: Italien.

Udseende: Klar olie

Duft: Ikke nogen særlig duft.
Avocado olie er en ret fed olie, der er koldpresset.
Den indeholder Vitamin A1,- B1,- B2,- D, E og naturligt Betacarotene. Det er en enkeltumættet olie, der er meget velegnet til udtørret og tør hud.
Den er kendt for at have genopbyggende effekt på ødelagt hud.Det skyldes dens evne, til at øge hudens mængde af collagen, og det gør den specielt god til den modne hud, der har mindre naturlig produktion af collagen end den yngre.
Også til visse typer kløende og irriteret hud er den ret virksom.
Typisk bruges den i blandinger med andre olier, der tilsættes i større % del som bæreolier. Og den bruges på grund af sit høje Vitamin indhold til at berige olie blandingen eller det produkt der skal fremstilles.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *