Arnikaolie

38,00 DKK305,00 DKK

Inci: Helianthus annuus Seed Oil,-Arnica montana Flower,-Tocopherol 

Oprindelse: Selve Arnika blomsterne som der trækkes på kommer fra blomster fundet omkring centrale og nordlige regioner af den nordlige halvkugle. Det er et kæmpeområde, men det er den information der er at hente vedr. den vare på firmaets datablade:)

Solsikkeolien der trækkes på, er af Europæisk oprindelse.

Udseende: Lys gullig, med svagt grønligt skær.

Duft: Fin lidt urtet.

Arnikablomsterne / 10 % , er trukket i en koldpresset solsikkeolie. Efter trækketid er blomsterne siet fra, og der er tilsat 0,5% tochepherol for holdbarhed.

Indsatsmængde: fra 1-100%

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,

Beskrivelse

Arnika olie bruges oftest for dens antiseptiske og antiinflammatoriske virkning.

Den Virker helende og lindrende på hævelser, forstuvninger samt blå mærker.

Arnika olie kan anvendes både ren som den er, men er også meget brugt i forskellige produkter som:

  • Massageolier
  • Salver
  • Cremer
  • Lotions
  • Balms

 

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *