Aloe vera butter

46,00 DKK284,00 DKK

Inci: Aloe Barbadensis Leaf juice, Cocos Nucifera oil

Oprindelse: USA

Udtrækningsmetode: Infusions metode.

Udseende: Hvid/beige. Neutral i duften.

Smeltepunkt: 30-36 grader

Opbevaring: Kan opbevares på køl, men ikke absolut nødvendigt så længe det blot opbevares ikke for varmt. Under 24-26 grader. Opbevar væk fra lys og i en fast bøtte. Ikke i en pose.  Det skal være ret varmt før den står og ændrer konsistens. Den har generelt en meget god holdbarhed.

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Aloe Vera butter er fremstillet som en infusion, af kokosfedt og Aloe Vera ekstrakt, der har trukket i en bæreolie, der her er sojaolie. Denne bæreolie udgør mellem 5-10%.

Aloe Vera butter, er et produkt, der både har kokosfedts blødhed og letoptagelighed, og tillige indeholder Aloe Veraens gode aktivstoffer og virkninger.

Aloe Vera i sig selv, indeholder aktivstoffet Lignin, der er et unikt plante aktivstof. Lignin skulle fungere som et hjælpestof, i forhold til at lette optageligheden af andre råvarer i produktet.

Og da Kokosfedt i sig selv er super let optagelig, skulle Aloe Vera butter udgøre en råvare, der er oplagt som base til at tilsætte andre aktivstoffer til.

Aloe Vera butter er rig på Vitaminerne A-C-E-B- Cholin,-B 12 og folin syre.

Derudover en god anti-oxydant.

Velegnet til:

  • Tør hud
  • Eksem og psoreasistyper
  • Rosacea
  • Solskoldning

Dosering: 1-100%

Aloe Vera butter er velegnet til produkter som: 

  • Efter solprodukter
  • Massage
  • Kropsolie
  • Ansigtscremer
  • Bodylotions
  • Special Serum
  • Renseprodukter
  • Hårprodukter

Yderligere information

Vægt N/A
Antal gr/kg

, ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *