Agurkefrøolie

40,00 DKK95,00 DKK

Inci: Cucumis Sativus

Oprindelse: Koldpresset olie fra agurkens frø.

Udseende: Klar lys grønlig olie.

Duft: Fin duft af agurk. Hvis man ikke er vild med agurkeduft, så er den meget gennemtrængende. I en øjencreme hvor jeg til 240 gr færdig creme bruger 10 gr af den, der ender slutproduktet med at dufte fint af agurk.

Olien er meget mager og meget letoptagelig.

Agurkeolien har meget højt indhold af følgende aktivstoffer: 

  • Linolen syre(ca 60% Omega 6 fedtsyrer).
  • Olie- og palme fedtsyrer.
  • forskellige Mineraler
  • Phytosteroler
  • Potassium
  • Sodium
  • Magnesium
  • Sulphur
  • Sillicon
  • Chlorine
  • Florine.

Meget blødgørende effekt på huden.
Igen en forholdvis dyr olie, men så suveræn til ansigtshudpleje, at den absolut er værd at anvende. Også rent efter afvaskning. Helst i en lille roll onn, så man skåner olien for iltning og bakterier, og ikke får overdoseret.

Rigtig god til acne og den unge huds pleje.
Indholdet af Phytosteroler sørger for at give den rette fugtbalance til huden, således at udtørret hud er godt fugtet,uden at blive overfedtet.
På grund af dens meget plejende egenskaber, kan den med fordel anvendes til efter solprodukter, til at lindre og køle huden.

Opskrift:
Prøv den for eksempel i min opskrift på agurkedacreme og skintonic. Hvor den er brugt sammen med både agurkesaft,- agurkeekstrakt og måske et par dråber agurkeduft. En rigtig sommer creme, eller til den unge hud hele året. Eller til en skøn kølende øjencreme.

Eller en letoptagelig serum baseret på carraghena mos.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,

Yderligere information

Vægt N/A
Antal ml/liter

, ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *