Abrikoskerneolie

Tilbud

25,00 DKK900,00 DKK

Inci: Prunus armeniaca

Oprindelse: Koldpresset olie fra abrikos kerner.

Udseende: Lys gullig/klar. Neutral duft.

Meget letoptagelig, mager olie.
Abrikosolie er rig på Vitamin A og umættede fedtsyre.
Den er velegnet til de fleste hudtyper.
Den har en rigtig god holdbarhed og bliver ikke særligt nemt harsk.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Abrikosolie er en meget anvendelig olie til hudpleje produkter.

Den har en rigtig god holdbarhed og bliver ikke særligt nemt harsk.

Den bliver forholdsvis hurtigt optaget af huden, uden at efterlade huden fedtet bagefter.
Rigtig god at anvende i ansigtsprodukter. Ikke de helt magre hvor der lægges vægt på et meget fugttilførende produkt, men de ansigtsprodukter der er en mellemting, gerne i kombination med andre olier- for at opnå flere forskellige vitaminer i produkter.
Abrikoskerneolie anvendes også ofte til massage olie blandinger.

Yderligere information

Vægt N/A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *